Een vakantiewoning in Noorwegen kopen

Overweeg je om een vakantiewoning in Noorwegen te kopen? Het kopen van een vakantiehuis kan een spannende beslissing zijn en veel vragen met zich meebrengen. Portula begrijpt dat volledig, daarom hebben we enkele interessante inzichten op een rijtje gezet.

Waarom een huis in Noorwegen kopen?

Het bezitten van een huis in Noorwegen betekent niet alleen genieten, maar ook verstandig investeren. De vraag naar kavels en vakantiehuizen is aanzienlijk, en in Noorwegen zijn huizenkopers goed wettelijk beschermd. Als u overweegt een huis in Noorwegen te kopen, staan wij klaar om u te begeleiden.

Rendement op uw investering door een vakantiewoning in Noorwegen te kopen

Met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van woningen in Noorwegen, kent Portula de cultuur, taal en wet- en regelgeving van het land. Onze focus ligt voornamelijk op vakantiehuizen die als doel hebben rendement op te leveren voor de eigenaar.

Bekijk hier onze

Luxe Noorse villa’s

Jarenlange ervaring
in Noorwegen

We bouwen al meer dan 15 jaar in Noorwegen. Daardoor kennen we de cultuur, taal en wet- en regelgeving. 

Villa’s voorzien van
alle faciliteiten

Uiteraard zijn al onze villa’s voorzien van uitstekende faciliteiten. Van een ruime badkamer tot sfeervolle woonkamer. 

De mooiste locaties

van Noorwegen

Noorwegen kent een relatief groot aanbod in bouwkavels, maar de uiteindelijke keuze hangt sterk af van uw wensen en eisen.

Wonen waar je wilt

Onze favoriete Noorse locaties

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw eigen luxe houten villa, waar dan ook in Noorwegen. De meeste mensen kiezen echter voor vakantiehuizen in goed bereikbare regio’s waar het toerisme goed ontwikkeld is, zoals de provincies Telemark en Hedmark.

Dit zijn onze favoriete Noorse bestemmingen. Zit uw droomplek er tussen?

Huis te koop Noorwegen

Benieuwd naar de huizen die te koop zijn in Noorwegen? Neem dan snel contact met ons op en ontdek de huizen die te koop zijn in Noorwegen. Wij helpen u hier graag bij, om zo het perfecte huis in Noorwegen voor u te kunnen kopen.

Kom gerust proefwonen

Interesse in investeren in Noorwegen? Onder het genot van een kop koffie inventariseren wij uw wensen. Daarna gaan wij op zoek naar geschikte kavels. Zodra wij een mooie selectie voor u hebben, vertrekken we graag samen met u naar Noorwegen. Samen bekijken we de verschillende kavels, zodat u weloverwogen de juiste locatie kunt kiezen voor uw droomvilla.

Zodra de keuze voor een kavel is gemaakt, kunt u proefwonen in een van onze 12 modelvilla’s. De ultieme beleving om te bepalen of de luxe houten villa bij u past en aan uw wensen voldoet. Uiteraard regelen wij ook uw reis en verblijf, zodat u maar een ding hoeft te doen: genieten.

 

Stap 1

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 2

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 3

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Wij leren u graag kennen


Neem contact met ons op

Heeft u ook interesse in investeren in Noorwegen?
Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

In een persoonlijk gesprek – bij ons in Apeldoorn of bij u thuis – vertellen we graag over alle mogelijkheden.

Laat u verrassen door het totaalpakket dat wij u kunnen bieden: maximale service, maximaal ontzorgen.